Eiwrap met spinazie
Aantal personen: 1
Kooktijd: 10 minuten
Menugang: Lunch
Bereidingswijze: Bakken
Soort gerecht: Koolhydraatarm, Goedkoop
Voedingswaarden
(per persoon, gecontroleerd door diëtisten)
Energie: 298 kcal
Koolhydraten: 3,3 g - waarvan suikers: 3,2 g
Vet: 21 g - waarvan verzadigd: 5,2 g
Eiwit: 23,3 g
Vezels: 1 g
Zout: 0,46 g

Ingrediënten:
- 2 eieren
- scheutje melk
- peper
- 1 eetlepel olijfolie
- 4 cherrytomaten
- 3 takjes bieslook
- 2 plakjes kipfilet
- handje spinazie (10 g)
Bereiding:
Breek de eieren in een kommetje. Voeg het scheutje melk en de peper naar smaak toe en klop de eieren los met behulp van een vork.
Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak het ei op laag vuur totdat deze gaar is.
Was de cherrytomaten en halveer. Snijd de bieslook fijn.
Verdeel de kipfilet, spinazie, cherrytomaten en de bieslook over de eiwrap en rol op.
Bron: Diabetesfonds